Kontakt

O meni

Pozdravljeni,
Moje ime je Žiga in prihajam iz Rateč. Po poklicu sem osebni trener in maser, nedavno pa sem se uradno odprl tudi na področju alternativne oblike zdravljenja. Če sem iskren si nikoli ne bi mislil, da bom kdaj hodil po tej poti, danes pa je postala del mene za kar sem neizmerno hvaležen.

 

Šamanizem je starodavna oblika prepričanj, ki verjame in sodeluje z duhovnim vodstvom v namen zdravljenja bodisi fizičnega ali duhovnega telesa. S pomočjo vstopa v stanje transa oz. meditativnega stanja šaman vstopi v svet šamanske realnosti in s pomočjo in vodenjem duhovnih živali, prednikov in narave skuša pozdraviti bolezensko stanje.

 

Kot oseba, ki potrebuje dokaze da verjame priznam, da mi je bilo težko se odpreti. A vedno sem čutil, da je v vesloju več kot le to akr vidimo. Obstaja kozmično ravnovesje, ki je našim očem velikokrat nevidno. Ko enkrat odpreš srce in spustiš kontrolo vidiš, da je vse povezano med seboj. Takrat resnično gledaš na svet z drugačnimi očmi.

Šele ko sem spoznal svojo duhovno žival sem resnično zaživel na tej novi poti. Od takrat je moje poslanstvo postalo pomagati in voditi ljudi na poti k boljšem osebnem razvoju. S pomočjo trenerstva in masaže sem začel združevati svoje storitve in tako sem prišel na pot šamanizma in šamanskih tehnik.

 

Na kratko o moji poti, priznam pa, da predstavitev ni moja močnejša točka. Zato vam prilagam povezavo do spletne strani Moia.in, kjer si lahko podrobneje preberete o meni.

Vabim pa vas tudi, da si ogledate stran, kjer delim z vami modrosti in nasvete o osebni rasti, sproščanju in zdravljenju.

Veliko lahko storimo sami, včasih pa potrebujemo pomoč. Če je tako, mi lahko pišete ali pa pokličete na kontakt podan spodaj.

 

Pošiljam vam veliko ljubezni in vas pozdravljam!

 

Žiga

Address details:

Wulfgarr, osebno trenerstvo, Žiga Koprivec s.p.
Rateče 68
4283 Rateče - Planica
Slovenia

tel: +386 31 820 784
e-mail: info.wulfgarr@gmail.com

Create Your Own Website With Webador