Šamanske tehnike zdravljenja so ena izmed najstarejših oblik zdravljenja. Težko rečemo, da gre za energijsko zdravljenje saj je veliko več kot to, a vključuje tudi zdravljenje na energijski ravni.


Tekom obreda se stranko/pacienta večkrat vpraša za dovoljenje saj gre za sprejemanje energije. Obred se lahko kadar koli prekine, če stranka tako čuti. Gre za zaupanje, tako med izvajalec in strankam kot tudi med duhovnim vodstvom.

 

Za več informacij o posamezni storitvi lahko vprašate na zasebno sporočilo ali po telefonu, podanim na dnu strani ali rubriki "Kontakt".

Vsi imamo ob sebi duhovne živali. Nekaterim se lahko prikažejo same, spet drugi potrebujejo pomoč prepoznati znake. Poznati svoje duhovne živali je lahko velika prednost v vsakodnevnem življenju, saj nam ves čas pošiljajo znake. Bolj kot gojimo odnos bolj močna sporočila lahko prepoznamo.
Ob tramatičnih trenutkih ( nesreče, ustrahovanje, itd) se naša energije izgubi, napolni pa se z nečim kar ni naše. Takrat ne živimo več v skladu z našo resničnostjo. To lahko vodi v to, da nas žival zapusti. Takrat čutimo pomanjkanje energije, nespečnost, morda se nam poslabša imunski sistem in zbolimo.
Izvajalci šamanskih tehnik lahko odpotujejo v njihov svet in vpašajo za nasvet ali pa pripeljejo žival nazaj.

Tehnika ne povzroča nobenih težav in ni nevarna. Izvaja se samo ob prvolitvi druge osebe, saj se v nasprotnem primeru duhovne živali ne želijo prikazati.

Čas izvajanja je lahko do 60min, odvisno od resnosti in namena posameznika. Obred se primarno izvaja v živo lahko pa se izvede tudi preko online povezave. Lahko ste prisotni v živo ali pa prepustite obred izvajalcu, ki vam potem poda, posname ali pa zapiše svojo izkušnjo. Dobite tudi nasvet kako se z živaljo spoznati in krepiti vez.

Včasih morda ne vemo, kako nadaljevati. Na srečo imamo na razpolago ogromno orodij, da nam pomagajo pri odločitvah. Branje kart je tako ena izmed mnogih. To ni napoved prihodnosti, to je usmeritev na pot.

Karte nam pomagajo pri:
-branju znakov in pojavov
-usmeritev in vodenje
-odkrivanju trenutih ovir in premagovanju le-teh
-odgovore na vprašanja o sebi

Karte si lahko izbere posameznik sam ali pa prepusti izbiro duhovnem svetu.

Branje kart je lahko v živo ali online, preko zvočnega posnetka ali pa preko zapisa.

Ko pridemo ( naša duša) na ta svet pridemo v pravi resnični esenci naše energije, smo tako rekoč popolni. A ker je naše življenje le ena izkušnja naše zavesti, ki jo doživljamo kot posamezniki se srečujemo z ovirami tega sveta. Ene izmed ovir so težki trenutki ali travme.

Ob teh trenutkih ( nesreče, težke poškodbe, bolezen, ustrahovanje, nasilje,..) se naša duša tako rekoč razbije na manjše dele in nekateri deli se z namenom preživetja fizičnega telesa umaknejo v drugo realnost, zato da mi lahko preživimo. A ker telo ne more biti prazno, ta praznino nadomesti energija, ki ni namenjena nam.

Šamansko energijsko zdravlljenje tako skuša odstraniti to energijo, ki ni naša, ter s popotovanjem in pomočjo vodnikov stopi v svet šamanske realnosti ter poišče in pripelje nazaj tisti delček duše in ga vrne nazaj osebi, tako da ga vpihne nazaj v vaše telo.

Znaki so lahko depresija, dolgotrajna žalost, občutek, da nekaj manjka, pomanjkanje volje, občutek osamljenosti, poamnjaknje razsodnosti oz. neodločnost (v resnejših primerih nagnjenje k samopoškodbi ali samomoru).

To je zelo močna tehnika zdravljenja, ki pa ni nevarna za posameznika. Vse poteka ob privolitvi in pogovru s pacientom, tekom procesa pa se večkrat vpraša za dovoljenje in nadaljevanje. Če v nekem trenutku oseba čuti, da ne zmore več, se zdravljenje prekine in nadaljuje, ko je ponovno pripravljena

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Address details:

Wulfgarr, osebno trenerstvo, Žiga Koprivec s.p.
Rateče 68
4283 Rateče - Planica
Slovenia

tel: +386 31 820 784
e-mail: info.wulfgarr@gmail.com

Create Your Own Website With Webador