Branje kart kot način komunikacije

Published on 18 November 2020 at 19:25

Ena od zelo starih načinom komunikacije z duhovnim svetom tudi v šamanizmu je branje znakov. Seveda 30.000 let nazaj kart še ni bilo, a branje znakov je obstajalo. Nekatere kulture so uporabljale kosti, rune, kamne itd. Vendar pa je koncept branja znakov težko dojemljiv, saj zahteva od posameznika popolno odprtost, kjer ego nima vstopa.

 

Sprejemanje branja kart ( če se osredotočimo na današnje čase) bodisi orakeljske, bodisi tarot, je ogromna moč posameznika, saj je s tem pokaže, da je pripravljen poslušati naše srce (ki naj bi po nekaterih zapisih bila naša povezava do akaških zapisov, drugič več o tem) in ne dovoli, da mu ego ustvarja obrambo, ker dejstvo je, da enostavno ne razume ta koncept, to realnost, naše srce pa ( in ne mislim organ, da se razumemo, čeprav je pomemben)

Branje kart ni napovedovanje prihodnosti, nič ni zapisano v skalo, vsak je krojač svoje usode. Zelo pomembno, svobodna volja, čez to ne gre. Karte so le pokazatelj poti, ki jih imamo na razpolago. Ko se enkrat odločimo za neko pot, se »usoda« spremeni na podlagi poti naprej. Zato morda napoved kart ne velja več. Kar pomeni ,da potrebujemo ponovno posvet.
Karte so le orodje, tistih, ki vam predaja sporočila, vam jih predaja od virov, ki morda za nas niso razumljive. So le glasnik, sel. Na vas pa je, ali boste sporočilo sprejeli, ga slišali, ali pa zavrgli. Se spomnite ko sem omenjal svobodno voljo, to je vaša svobodna volja. In nihče vam ne sme vsiljevati pogleda. Sporočilo je namenjeno za vas in samo vam.

 

Tehnik branja kart je ogromno, lahko je klasična tarot postavitev, lahko je keltski križ, lahko so 3 karte, 5 kart, ali pa samo 1 karta. Bolj kot postavitev je pomemben vaš namen, vaša namera. Zakaj si želite izvedeti, ter vprašanje ki ga imate, ki mora biti pristno.

Ko se karte položijo, načeloma oseba, ki to izvaja postane nek kanal, antena na sporočila iz nerealne realnosti, kot pravijo v šamanizmu. Morate se zavedati, da dešifriranje sporočil je lahko zahtevno, zato je pomembno, da vsak, ki kanalizira poda naprej informacijo točno tako kot jo dobi in ne prireja stavka ali misli, tako da bo za vas lažje. Če pride sporočilo, ki morda izpade malce arogantno, potem je bilo to sporočilo mišljeno kot arogantno in samo vi boste vedeli zakaj.

 

Ko se ceremonija konča, se seveda zahvali vsem, ki so želeli deliti z vami to izkušnjo. Potem pa pride tisti najtežji del. Dešifrirati sporočilo, ki set ga prejeli. To najlažje naredimo tako, da se umirimo, pustimo misli vsakodnevnega življenja stati, ter se poglobimo sami vase. Meditacija ali sproščeno dihanje je ena, lahko pa enostavno samo pride sredi belega dne. Pomembno je, da se ne OBREMENJUJEMO s tem, kaj je bilo mišljeno, ampak se prepustimo toku, poslušamo občutke ko smo v situacijah, ko se pogovarjam z drugimi, ko nas objame partner itd.. Čez čas nam postane jasno. Samo spreleti vas.. EUREKA! če smem vzeti slavni vzklik Arhimeda.

 

Spomnim se svoje izkušnje, ko smo se vozili proti obali na izlet, ko mi je priletel odgovor na moje vprašanje izpred nekaj tednov. Kako vem, da je bil pravi odgovor. Najlažje to opišem tako ,da me je čez celo telo spreletelo, kot da bi me nekdo postavil v kamin, oblili so me občutki, ki jih ne znam opisati. Ker sem bolj kognitivno občutljiv enostavno samo vem. (več o načinih zaznavanja sporočilo pa v naslednji objavi)

Torej, branje kart je vsekakor način komunikacije z nerealno realnostjo, predniki (starodavni in krvni- sorodniki, ki so nas zapustili), duhovnimi živali tudi celestialnimi bitji. Pomembno pa je, da se zavedamo, da je to le orodje in ni namenjeno napovedovanju usode drugih ali spreminjanje usode nekoga. To lahko storite samo vi. Vi ste kovač lastne usode.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create a Free Website With Webador