Razumevanje znakov iz druge realnosti

Published on 18 November 2020 at 21:08

Kultura danes preveč daje poudarek na to, da če samo prosiš za pomoč, izrečeš molitev, da se bo kar magično zgodilo. Žal vesolje ne deluje na ta način. Nihče vam ne more obljubiti, da imajo rešitev za vas, ker je nimajo, zato ne nasedajte tem zadevam. Imajo morda nek pogled, neko priporočilo, a na vas je ali jo boste sprejeli ali ne. Rešitev imate le vi, v sebi. Da pa jo najdete, morate biti sposobni se soočiti s svojo »temno stranjo« tista senčna stran naše osebnosti, ki jo tako radi pometemo pod seboj. Kakšni znaki/sporočila so dobra za vas, je na vas, da odkrijete.

 

Kot primer: Morda vam orakeljske karte pokažejo, da se več oblačite v svetla ali obarvana oblačila, da se boste bolje počutili. Tu ni pomembno, ali verjamem v to ali ne. Gre se za, ali bom storil to ali ne. Če damo nase rdečo majico, še ne pomeni, da se bo zgodil čudež in vse se bo poklopilo. Če razmišljate tako, potem vam povem, da boste razočarani.
Če pa se tej trditvi nasmejemo, a si rečemo »no prav pa bom«, konec koncev je to le majica. Ko boste prišli v službo ali k prijateljem, vas bodo pohvalili, da vam barva pristaja. Da izgledate bolj srečno, ipd. se boste zaradi tega bolje počutili. Torej, karta so vam rekle, da se boste bolje počutili, če se oblečete v barvo. Ali se počutite bolje? Tu je vaš odgovor.

 

Torej, storili ste nekaj, za kar je bila posledica takšna. Ni padlo iz lufta, ampak ste vi aktivno nekaj storili za to, da se je spremenilo. Morda ste le potrebovali majhen namig v pravo smer.

 

Morda so znaki bolj zakriti. Primer iz živalskega duhovnega sveta. Morda se soočate s težko situacijo, morda vas je nekdo zapustil, odpoved ipd. Občutek imate, da ste sami. A kar naenkrat videvate slike volkov, morda je logo, dokumentarna oddaja, morda osebe okoli vas govorijo o volkovih. Morda je objava, da so videli volka tam in tam. Lahko bi rekli, da je to stvar naključja. A če povzamemo simbol volkov. Volk je žival krdela, žival skupnosti, družine, nikoli ni sam. Je zvest, pogumen in ne škoduje nikomur iz zlobe( živali nimajo »zla«). Stori to kar je potrebno, da zaščiti bližnje. Predaja brezpogojno ljubezen in podporo tistim, ki jih sprejeme k sebi. Je zaščitnik in ga ni strah storiti/sprejeti težkih odločitev. Je žival, ki čisti bolezen ( volk napada le bolne živali in tudi takrat le za preživetje). Lahko rečemo, da za dobro drugih prevzema nase breme, saj ve da ga lahko očisti. Torej kaj je sporočilo. Da kljub težki situaciji, niste sami. Vedno je nekje neka oseba, ki je šla skozi podobno situacijo in vas razume. Tudi če je ne vidite ali poznate, vedite, da obstaja. Sporoča tudi, da enkrat preide na bolje. Spoznali boste nove ljudi, ali pa vas bo okolica začela dojemati drugače in boste čutili pripadnost.

 

Velikokrat se ljudje sprašujejo, kako naprej v težkih situacijah. Radi bi pomoč, kako se odločiti, kako sprejemati, a ker smo preveč v stopnji kjer razmišljamo z analitiko in logiko, ne zmoremo slišati sporočil. Npr. ves čas strmimo, da ko bo vse v popolnosti, potem se bomo pa lahko posvečali stvarem, ki so pomembne. A ta čas ne bo prišel, ker nikoli ni dovolj dobro. Kolikokrat ugotovimo, da ko nekaj izgubimo, šele vemo kaj smo imeli. A ne smemo se osredotočati na kaj nimamo, kaj smo izgubili, ampak na to kar imamo. Naj vas ne bo strah slediti srcu. Vedno bodo težke odločitve v življenju. A srce je sprejemnik ljubezni ( to ni ljubezen kot jo poznamo iz filmov), tiste prave ljubezni, ki ne obsoja drugega, ampak ga sprejema takšnega kot je, z vsemi »napakami«.

Ali pa ste morda kdaj bili na sprehodu in ste v glavi premlevali neko odločitev, potem pa kar naenkrat iz jasnega zapiha veter ter nato izgine in vse je spet brez sapice? Kaj ste takrat razmišljali? Kaj ste vprašali? Morda ste dobili namig.

Tudi kakšen film se včasih zavrti ravno ko ga najbolj potrebujete. ( glejte sporočilo, ne igralce)

 

Kot pri kartah, je na vas ali boste storili drugače, kot bi po navadi, boste šli iz cone udobja ali bi bili raje na varnem, v okolju, ki je poznan? Udobje je super, a ni napredka, napredek je odličen a je neznan. Odločitev pa je vaša, kaj vam pomeni več. In v teh trenutkih moramo znati prisluhniti sporočilom.
To so znaki, na katere moramo paziti, a odločitev je na nas, mi moramo storiti dejanje, mi moramo v akcijo, nihče drug. Ne bo padla iz neba, samo zato ker ste prosili za to.

Kako pa veste, kdaj je sporočilo in kdaj ne? Kdaj je neka žival sporočilo kdaj pa samo žival? Verjemite, ko boste doživeli boste vedeli. Poslušajte kako vaše telo reagira. Vas oblije toplota, priteče solza, se vam zasmeje, vas strese… Ali pa samo naredi v glavi *klik*. Ko bo čas boste vedeli. To je najlepši trenutek.

Včasih je osebnostni razvoj možen le, ko greste z vse ali nič. Skok zaupanja ali »Leap of Faith«. Ne glede na izbiro, se bo stvar razrešila v vaše dobro, če bo vaš namen iskren in pristen. Če vaše srce kriči za neko odločitvijo, a je ne upoštevate, ker čakate na pravi čas, si jemljete srečo in svobodo. Niste sami, nikoli. Tudi če se vam zdi v tistem trenutki, vedite, da je nekdo, ki pozna bolečino in vas razume. Vodniki in živali so vedno ob nas. Prosite jih za pomoč in prisluhnite.

Odločitev je vaša.

Add comment

Comments

There are no comments yet.