Iskanje svoje živali moči

Published on 18 November 2020 at 21:55

V prejšnjem zapisu smo spoznali potovanje v Spodnji Svet. Verjamem, da je bila izkušnja čudovita. Iskanje naših živalskih zaveznikov je zelo podobna izkušnja. Najprej pa povejmo besedo ali dve kaj to dejansko pomeni.
 
Duhovne živali so z nami celo življenje ne glede na to, ali se tega zavedamo ali ne. Kot sem že dejal se živali v našem življenjskem obdobju večkrat zamenjajo. Tako imamo npr. obdobje, ko nas varuje Medved. Lahko se nam zgodi, da se nam življenje obrne na glavo zaradi takšnih in drugačnih razlogov in morda takrat niste več takšni kot ste bili. Morda takrat k vam pride Kača, ki simbolizira levitev, se pravi odvržemo staro »staro kožo«, ipd.
Nekatere kulture verjamejo, da ko zbolimo, se ne počutimo dobro, imamo pomanjkanje energije, so to znaki, da nas je žival zapustila. Razlogi so lahko različni a dejstvo je, ko nas zapusti nekaj tako močnega imamo občutek izgubljenosti, da nam nekaj manjka pa ne vemo zakaj, morda nam pade imunska odpornost idr. Včasih pa enostavno ne vemo, kako se spoprijeti s težko situacijo in rabimo, da nam nekdo pokaže pot (nisem napisal rešitev, napisal sem POT. To pomeni, da moramo sami hoditi po poti, nihče drug ne more namesto nas).
Seveda pa moramo biti pri tem skromni, prosimo za rešitev, ki bo za dobro nas IN za dobro vseh na Zemlji. Nikoli ne izkoriščamo teh moči. Vse je v ravnovesju, če ta ravnovesje zrušimo, se bo slej kot prej vrnilo nazaj, morda celo potencirano.
Kako vemo katera žival je tista, ki nam bo najboljše ali najlažje pomagala v tej situaciji?
Ko bomo v Spodnjem Svetu se lahko zgodi, da bomo videli celo čredo različnih živali, ali pa nobene. Lahko nas prevzamejo misli in si izmislijo kaj si naša zavest želi da vidimo (lev ni vedno najboljši tudi če izgleda dobro). Torej kako prepoznamo, katera žival je pripravljena sodelovati z nami?
Enostavno! Tista, ki se nam prikaže 4-krat. Ni potrebno v kratkem času. Lahko je do konca trajanja poti. Ravno tako ni nujno, da jo vidimo/čutimo kot celo. Lahko je glava, lahko je del glave. Pomembno je, da se nam prikaže 4-krat.

Umirjanje misli in vstop v svet

Dobro je, da gremo po informacije z vprašanjem. Če gremo po pomoč vprašajmo živali ali vodnike, da nam pokažejo pot. Povemo, kaj nas teži ter da zaupamo njihovim sporočilom, da je za dobro nas in vseh drugih udeleženih, aktivno in pasivno. In se vnaprej zahvalimo. To lahko storimo na glas ali pa v mislih.
Sam obred je zelo podoben prvem popotovanju. Če imamo posebni prostor, sedaj že poznamo potek. Umirjanje, kratka zahvala, blagoslov, molitev ali pa samo smo v tistem trenutku tam.
Za ta obred priporočam, da si poiščete ritmično bobnanje. Lahko tudi ropotulje, Didžeridu (Didgeridoo-inštrument avstralskih aboriginov), nekaj, kar nas bo odneslo v fazo theta možganskih valov. Po domače, nekaj kar nas bo hipnotiziralo oz. zdolgočasilo, da se umirimo.
Potem se uležemo ali usedemo udobno, a ne preveč udobno, da ne zaspimo. Osredotočimo se na dihanje, pozorni smo na rast trebušnega predela, ko se napolni z zrakom, ali rast in vpad prsnega koša. Roke počivajo na tleh, ali na kolenih obrnjene navzdol ( s tem povečamo prizemljitev z Mati Zemljo, da nas ne odnese predaleč.) Dihamo toliko časa, dokler se nam dihanje ne povrne v naše normalno dihanje.

Nato si vizualiziramo vstop, ki smo ga našli že v prejšnjem potovanju. Jama, luknja, razpoka, vrelec, voda, jezero, morje, tudi mavrica je opcija (čeprav gre velikokrat bolj za vstop v Zgornji svet a ni nujno. ) Potujemo po tunelu, opazujemo kakšen je. Če pridemo do pregrade poskusimo najti pot, morda razpoka v tunelu, stopnice ipd. Nato smo pozorni na svetlobo, ki oznanja da je vhod v Spodnji svet blizu. To nam je že znano.

 

Ponovno smo v Spodnjem Svetu. Opazujemo okolico, kako zgleda, je enako kot prejšnjikrat ali je kaj drugače. So vonjave različne, morda drevesa niso več iglasta ampak listnata. Je sedaj potok ali slap, ki ga ni bilo. Nič skrbeti, le je drugače, niste storili narobe ničesar. Samo prepustite se. Tokrat potujte malce dlje. Opazujte svet, bodite pozorni na sporočila, znake. In bodite odprti na srečanje z duhovnimi živalmi. Morda dobite tudi kakšno sporočilo, a največkrat je vaš namen tisti, ki definira pot. Če ste šli v popotovanje z namenom, da poiščete žival, ki bi vam pomagala v trenutni situaciji, potem bo to najbolj izrazito dejanje.
Ko neko žival srečate 4-krat se živali lepo zahvalite, in jo sprejmete k sebi. Morda se bo žival pomanjšala in bo skočila v vašo dlan, morda bo šla v vaše srce ali vaše telo. Kakor koli pritisnite roke k vaše srcu, lahko v mislih ali pa v fizični realnosti. Začutite moč in energijo, ki vam jo ta žival podaja. Lahko vprašate tudi, kaj pomeni, kaj je njena moč oz. prosite za razlago ali razjasnitev. Če še ni prišel odpoklic bobnov lahko raziskujete neskončne skrivnosti nerealne realnosti (NRR) ali STC (shamanic state of consciousness).
((Če poslušate posnetek, ki odpoklica nima, lahko v trenutku, ko sprejmete žival začnete hoditi nazaj po poti, ki ste prišli. Pomembno je, da greste po poti nazaj in ne samo odprete oči, ker lahko tako žival izgubite ali v skrajnem primeru drobec vaše duše. Vedno se vrnite po poti, ki ste prišli (angleško: backtracking).

 

Sprejem in ples živali moči

Ko se vrnete nazaj v RR (realno realnost), prislonite roki na predel vašega srca, se zahvalite, vstanite in če vas je volja zaplešite vašo žival. Ne se počutiti trapasto. Prvič verjamem, da bo čudno in se boste spraševali »kaj pa če me kdo vidi?«. Kdo pa vas bo videl. Dajte si neko glasbo z ritmom, zaplešite žival, posnemajte njeno gibanje v naravi. Če je kača, vijugajte, migajte z boki ( ni se vam treba plasti po tleh), medved je lahko igriv, ki lovi metulje, ali previdno postopa proti reki, volkovi tulijo, tigri skačejo, se plazijo previdno. Prepustite se toku.
 
POMEMBNO: Ni pomembno kako dobro posnemate žival, pomembno je, da spustite kontrolo in misli, kaj si bodo drugi mislili. Bodite v trenutku, pokažite duhovni živali, da je dobrodošla.
V nasprotnem primeru, se bo počutila nezaželeno in vas lahko ponovno zapusti.
Če je prostor majhen, postopajte na mestu.

Ste se kdaj spraševali kaj pomeni ples ob ognju? No to je vsekakor eden izmed njih.
 
Za konec se zahvalite vaši »novi« živali moči, ter vsem, ki čutite da bi se zahvalili (Materi Zemlji, Očetu nebu, angelom, vodnikom, bogovom, Bogu, itd. odvisno od vašega prepričanja. Pomembna je namera, naj bo čista)
Predlagam, da si izkušnjo zapišete v dnevnik. Opišite vaše občutke, kaj ste občutili ob sprejemu živali. Opazujte se v naslednjih nekaj dneh in pomnite spremembe.
Naj vas ne prizadene, če vam v prvo ne uspe. Enostavno sprejmite to kot znak, da ni še čas in poskusite naslednjič. Če poznate koga, ki prakticira priklic živali, lahko prosite tudi za pomoč. Živali si bodo štele v čast, da ste s skromnostjo prosili drugo osebo, da vam pomaga. Velikokrat so temu bolj naklonjene.
Čestitam!

To je velika čast. Cenite ta dar in spoštujte te energije. Tudi če včasih ne vidimo tega v tistem trenutku, se stvari zgodijo z določenim namenom.

Kako močna oseba smo ne definira dejstvo, da nikoli ne doživimo nekaj tragičnega ali »slabega« ampak, kako se lotimo, da se izvlečemo iz te situacije in jo premagamo. Vsi imamo brazgotine življenja, na nas pa je ali bomo zacelili rano ali pa pustili, da nam odteka energija dokler smo na tem svetu.

Močnejši ste, kot mislite!

Želim vam veliko blagoslova in sreče!

 

Add comment

Comments

There are no comments yet.